Gehakt met perzik en kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Gehakt met perzik en kaas

Gehakt met perzik en kaas

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ met kaas/ met vlees
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 400 gr gehakt
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • gember (kerriepoeder)
  • 50 gr boter
  • 4 perziken
  • 100 gr Diverse kaassoorten (of blauwe kaas)

Hoe maak ik het klaar:

  • Kneed gehakt met de mosterd, de ketjap, gemberpoeder en kerriepoeder en vorm er platte schijven van.
  • Bak deze in 15 minuten in de olie bruin.
  • Snijd de perziken in plakjes.
  • Leg de gehaktschijven in een ovenschaal en verdeel er de perzikplakjes over.
  • Verkruimel daarover de kaas.
  • Schuif de schaal even onder de hete grill (200°C) en laat de kaas smelten.