Gehakt met perzik en kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Gehakt met perzik en kaas

Gehakt met perzik en kaas

Recept categorie Gerecht met fruit, Gerecht met kaas, Gerecht met vlees
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 400 gr rundergehakt
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel ketjap
  • gemberpoeder kerriepoeder
  • 50 gr boter
  • 4 perziken
  • 100 gr pittige kaas of blauwe kaas

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kneed gehakt met de mosterd, de ketjap, gemberpoeder en kerriepoeder en vorm er platte schijven van.

  2. Bak deze in 15 minuten in de olie bruin.
  3. Snijd de perziken in plakjes.
  4. Leg de gehaktschijven in een ovenschaal en verdeel er de perzikplakjes over.
  5. Verkruimel daarover de kaas.
  6. Schuif de schaal even onder de hete grill (200°C) en laat de kaas smelten.