Gehaktballetjes met mozzarella

      Reacties uitgeschakeld voor Gehaktballetjes met mozzarella

 

Gehaktballetjes met mozzarella

Dit receptje heeft een beetje voorbereiding nodig!
Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

Ingrediënten:

  • 2 bolletjes mozzarella in blokjes van ongeveer 1,5 cm gesneden. Je hebt 18-20 blokjes nodig.

Doe deze in een zakje en leg dit een aantal uren in de vriezer of de nacht van te voren

***

  • 750 gram mager rundergehakt
  • 2 eieren
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel italiaanse kruiden
  • een handvol paneermeel
  • 40 gram parmezaanse kaas
  • 50 ml volle melk

***

  • 2 potten pastasaus naar keuze

Hoe maak ik het klaar?

  1. Meng alle ingrediënten van *** tot *** en draai hier gehaktballetjes van ter grootte van een golfbal.
  2. Duw in ieder balletje een blokje mozzarella en kneed het gehakt goed om de kaas heen zodat de mozzarella volledig bedekt is
  3. Doe een van de potten saus in een licht ingevette slowcooker.
  4. leg de balletjes hier in en giet de tweede pot erover heen.
  5. 3 uur op hoog of 5 uur op laag.

Tips / Opmerkingen

Heerlijk met pasta en verse basilicum.