Gehaktballetjes met mozzarella

      Reacties uitgeschakeld voor Gehaktballetjes met mozzarella

 

Gehaktballetjes met mozzarella
Print

Gehaktballetjes met mozzarella

Dit receptje heeft een beetje voorbereiding nodig!
Categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

Ingrediënten:

  • 2 bolletjes mozzarella in blokjes van ongeveer 1,5 cm gesneden. Je hebt 18-20 blokjes nodig.

Doe deze in een zakje en leg dit een aantal uren in de vriezer of de nacht van te voren

    ***

    • 750 gram mager rundergehakt
    • 2 eieren
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel italiaanse kruiden
    • een handvol paneermeel
    • 40 gram parmezaanse kaas
    • 50 ml volle melk

    ***

    • 2 potten pastasaus naar keuze

    Hoe maak ik het klaar:

    • Meng alle ingrediënten van *** tot *** en draai hier gehaktballetjes van ter grootte van een golfbal.
    • Duw in ieder balletje een blokje mozzarella en kneed het gehakt goed om de kaas heen zodat de mozzarella volledig bedekt is
    • Doe een van de potten saus in een licht ingevette slowcooker.
    • leg de balletjes hier in en giet de tweede pot erover heen.
    • 3 uur op hoog of 5 uur op laag.

    Tips / Opmerkingen

    Heerlijk met pasta en verse basilicum.