Gehaktbrood met mozzarella

      Reacties uitgeschakeld voor Gehaktbrood met mozzarella

 

Gehaktbrood met mozzarella

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 1 kg rundergehakt
  • 100 gram paneermeel
  • 75 ml melk
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde peterselie
  • 2 eetlepels worcestershiresaus
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 2 bollen mozzarella in dikke plakken

voor de saus:

  • 200 ml ketchup
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 2 tenen knoflook geperst
  • snufje zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak een draagnet van aluminiumfolie en leg dit in de slowcooker.
    aluminium draagnet
  2. Vet licht in.
  3. Meng alle ingrediënten voor het gehakt, behalve de mozzarella,
  4. Verdeel het gehaktmengsel in twee en vorm van de helft het brood.
  5. Leg hier de plakken mozzarella op en dek goed af met de tweede helft van het gehaktmengsel.
  6. Leg het gehaktbrood op het draagnet in de slowcooker.
  7. meng de saus ingrediënten en giet dit over het gehaktbrood heen.
  8. 5 uur op laag.