Gehaktbrood met mozzarella

      Reacties uitgeschakeld voor Gehaktbrood met mozzarella

 

Gehaktbrood met mozzarella

Recept printen
Recept categorie: met vlees/ Slowcooker
Porties: 4
Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 1 kg gehakt
  • 100 gram paneermeel
  • 75 ml melk
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel peterselie
  • 2 eetlepels worcestershiresaus
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 2 mozzarella (in dikke plakken)

voor de saus:

  • 200 ml ketchup
  • 2 eetlepels basterdsuiker
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • snufje zout

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak een draagnet van aluminiumfolie en leg dit in de slowcooker.
  • Vet licht in.
  • Meng alle ingrediënten voor het gehakt, behalve de mozzarella,
  • Verdeel het gehaktmengsel in twee en vorm van de helft het brood.
  • Leg hier de plakken mozzarella op en dek goed af met de tweede helft van het gehaktmengsel.
  • Leg het gehaktbrood op het draagnet in de slowcooker.
  • meng de saus ingrediënten en giet dit over het gehaktbrood heen.
  • 5 uur op laag.