Geitenkaas met kersen

      Reacties uitgeschakeld voor Geitenkaas met kersen
Print

Geitenkaas met kersen

Categorie Gerecht met kaas, Nagerecht
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 theelepel aardappelmeel
  • 1/2 potje kersen á 360 gr
  • 2 theelepels honing
  • 2 kleine geitenkaasjes Grottin Chavignol
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 takjes tijm

Hoe maak ik het klaar:

  • Roer het aardappelmeel los met 1 eetlepel kersenvocht.
  • Breng de kersen met de rest van het vocht en de honing aan de kook, bind het vocht met het aardappelmeelpapje en laat de kersen afkoelen.
  • Leg de geitenkaasjes op 2 bordjes.
  • Maal de peper erover en leg de takjes tijm erop.
  • Schep de kersen ernaast.