Geitenkaas met kersen

      Reacties uitgeschakeld voor Geitenkaas met kersen

Geitenkaas met kersen

Recept categorie Gerecht met kaas, Nagerecht
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 theelepel aardappelmeel
  • 1/2 potje kersen á 360 gr
  • 2 theelepels honing
  • 2 kleine geitenkaasjes Grottin Chavignol
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 takjes tijm

Hoe maak ik het klaar?

  1. Roer het aardappelmeel los met 1 eetlepel kersenvocht.
  2. Breng de kersen met de rest van het vocht en de honing aan de kook, bind het vocht met het aardappelmeelpapje en laat de kersen afkoelen.

  3. Leg de geitenkaasjes op 2 bordjes.
  4. Maal de peper erover en leg de takjes tijm erop.
  5. Schep de kersen ernaast.