Gekruide bonenschotel

      Reacties uitgeschakeld voor Gekruide bonenschotel
Print

Gekruide bonenschotel

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 zakje gedroogde nasikruiden
  • 15 gr boter
  • 1 kleingesneden teentje knoflook
  • 200 gr rundergehakt gekruid
  • 75 gr Zeeuws spek in blokjes
  • 1 ui kleingesneden
  • 250 gr gesneden prei in ringen
  • 1 groene paprika in blokjes gesneden
  • 100 gr champignons in plakjes gesneden
  • 1 kleine pot bruine bonen
  • 100 gr taugé
  • ketjap
  • sambal

Hoe maak ik het klaar:

  • Wel de nasikruiden volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Fruit in de boter de knoflook, het gehakt, het spek, de ui, prei, paprika, champignons
  • en de nasikruiden; schep alles goed om en laat het geheel met het deksel op de pan 10 minuten op een zacht pitje staan.
  • Voeg de bonen en de taugé toe en warm het gerecht goed door.
  • Maak het op smaak met ketjap en sambal.
  • Geef er komkommersla bij.