Gemarineerde champignons

      Geen reacties op Gemarineerde champignons

 

Gemarineerde champignons
Print

Gemarineerde champignons

Categorie Bijgerecht, Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
porties 4 personen
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de champignons schoon en verwijder het onderste gedeelte van de steel.
  • Pel en snipper de sjalot en hak de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de tijm. Snijd de bieslook in dunne ringetjes.
  • Bak de champignons op hoog vuur in een scheut olijfolie.
  • Voeg de tijm, salie, knoflook en sjalot toe en zet de warmtebron iets lager.
  • Breng op smaak met peper en zout en blus af met de witte wijn. Kook de wijn zachtjes in.
  • Breng op smaak met rasp en sap van citroen.
  • Strooi er als laatste bieslook over.

Tips / Opmerkingen

Deze gemarineerde champignons kunnen zowel koud als warm worden gegeten