Gemarineerde feta

      Reacties uitgeschakeld voor Gemarineerde feta

Gemarineerde feta

Recept printen
Recept categorie: Hapjes/ met kaas/ Warme hapjes
Land van herkomst: Griekenland
Porties: 6
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de feta in blokjes en de knoflook in dikke plakjes.
  • Kneus in een vijzel de peperkorrels en korianderzaadjes.
  • Doe de blokjes kaas met het laurierblad in een inmaakglas.
  • Leg tussen de laagjes steeds wat knoflook, peper met koriander en een takje oregano of tijm.
  • Schenk zoveel olijfolie in het inmaakglas dat alle kaas onder staat.
  • Laat het glas 2 weken staan.
  • Serveer de kaas op warm geroosterd brood en druppel er wat van de olie uit het glas over.