Gemarineerde krabbetjes II

      Reacties uitgeschakeld voor Gemarineerde krabbetjes II

Gemarineerde krabbetjes II

Recept categorie Barbeque, Gerecht met vlees, Varkensvlees
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1/2 dl zoete sojasaus
  • 1/2 dl witte wijn- of appelazijn
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1/2 dl cognac
  • het sap van 1 sinaasappel
  • 2 eetlepels honing
  • 2 geperste tenen knoflook
  • 2 kg varkenskrabbetjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Vermeng de sojasaus, de azijn, de gembersiroop, de cognac, het sinaasappelsap, de honing en de knoflook, bestrijk de krabbetjes hiermee en laat ze ± 2 uur marineren.

  2. Rooster de krabbetjes ± 30 minuten op de barbecue, op flinke afstand van de kolen (eerst de vleeskant 10 minuten, daarna de botkant).