Gemarineerde lamskebab

      Reacties uitgeschakeld voor Gemarineerde lamskebab

 

Gemarineerde lamskebab

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ Lamsvlees/ met vlees
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 500 gr in grote stukken gesneden plakken lamsbout
  • een takje rozemarijn

Voor de marinade:

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak een marinade van de genoemde ingrediënten en laat het lamsvlees 1 uur marineren, waarbij u de stukken vlees een paar maal omdraait.
  • Neem het vlees uit de marinade, laat het uitlekken en rijg de stukken vlees aan 4 met olie bestreken roosterpennen.
  • Leg de pennen op het rooster van een heet houtskoolvuur en rooster ze een kwartier, waarbij u ze steeds bestrijkt met het takje rozemarijn dat u in de marinade doopt.
  • Draai de stukken vlees, als ze aan één kant gaar zijn om en rooster ze aan de andere kant.
  • Blijf ze met de marinade bevochtigen.