Gepofte aardappelen met gehakt

      Reacties uitgeschakeld voor Gepofte aardappelen met gehakt

 

Gepofte aardappelen met gehakt

Recept categorie Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 pak Alpro® soya Fijngehakt
  • 4 grote aardappelen
  • 1 aubergine
  • 1 blik cannellinibonen
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 1/2 tl komijn poeder
  • 1/4 tl chili poeder
  • 1 pakje Alpro® soya Cuisine kookroom
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven op 200°C.
  2. Besprenkel een ovenplaat met wat zout, leg de aardappelen en aubergine erop en pof ze ca. 1 uur in de oven.
  3. Bak de knoflook en een kwartier voordat de aardappels en aubergine klaar zijn glazig in wat Alpro® soya Bakken & Braden.
  4. Voeg de bonen, Alpro® soya Fijngehakt, komijn- en chilipoeder en Alpro® soya Cuisine toe.
  5. Laat dit geheel zachtjes sudderen.
  6. Snijd de aubergine doormidden, lepel de binnenkant eruit en voeg je het toe aan de gehaktsmoor.
  7. Leg op elk van de vier borden een gepofte aardappel en kruis de aardappel in.
  8. Schep de gehaktsmoor erop.