Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham

      Reacties uitgeschakeld voor Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham
Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham

Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham

Print Pin
Categorie: Broodjes, Tapas
Keuken: Spaanse keuken
porties: 4
Auteur: Hans en Liesbeth Grunder

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd daarna in stukjes.
  • Maak de knoflook schoon.
  • Pureer de tomaten met de knoflook, olijfolie en een beetje peper en zout.
  • Snijd het stokbrood in schuine sneetjes en rooster ze eventjes in de oven.
  • Daarna laten afkoelen.
  • Schep een beetje tomatenspread op elk sneetje en smeer dit uit.
  • Scheur de Serrano ham in stukjes en leg op elk sneetje brood een stukje.