Gevuld stokbrood met gehakt

      Reacties uitgeschakeld voor Gevuld stokbrood met gehakt

Gevuld stokbrood met gehakt

Recept categorie Brood, Gerecht met vlees
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 150 gr champignons
  • 1 eetlepel boter
  • zout peper
  • 3 augurken
  • 75 gr belegen kaas
  • 250 gr rundergehakt
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 voorgebakken stokbrood

Hoe maak ik het klaar?

  1. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper.

  3. Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes.
  4. Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het stokbrood.

  5. Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit.
  6. Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie.

  7. Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.

  8. Geef er een gemengde salade bij.