Gevuld stokbrood met gehakt

      Reacties uitgeschakeld voor Gevuld stokbrood met gehakt
Print

Gevuld stokbrood met gehakt

Categorie Brood, Gerecht met vlees
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 150 gr champignons
  • 1 eetlepel boter
  • zout peper
  • 3 augurken
  • 75 gr belegen kaas
  • 250 gr rundergehakt
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 voorgebakken stokbrood

Hoe maak ik het klaar:

  • Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  • Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper.
  • Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes.
  • Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het stokbrood.
  • Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit.
  • Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie.
  • Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.
  • Geef er een gemengde salade bij.