Gevulde balsamico-courgettes

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde balsamico-courgettes

Gevulde balsamico-courgettes

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ Bijgerecht
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Bestrooi de aubergine met zout en laat hem ± 30 minuten uitlekken.
  • Kook de rijst met 4 dl water en de verkruimelde bouillontablet volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  • Halveer de courgettes in de lengte en verwijder de zaadkernen met een theelepel.
  • Kook de halve courgettes in ruim water met 2 theelepels zout in ± 5 minuten beetgaar.
  • Dep de aubergineblokjes droog en bak ze in de olijfolie in ± 15 minuten gaar.
  • Voeg de azijn toe, laat die inkoken, breng op smaak met zout en peper en roer er de basilicum door.
  • Vermeng de rijst met het auberginemengsel en vul de courgettes ermee.

Tips / Opmerking

Dit gerecht kunt u warm of koud eten.