Gevulde champignons

      Geen reacties op Gevulde champignons
Print

Gevulde champignons

Categorie Gerecht met groenten, Hapjes
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 100 gram Friese nagelkaas
  • 2 eetlepels broodkruim
  • 2 eetlepels slagroom
  • 1 eetlepel port
  • 1 eetlepel geraspte ui
  • peper
  • 12 grote champignons schoongeborsteld
  • olijfolie

Hoe maak ik het klaar:

  • Rasp de kaas grof.
  • Meng er de broodkruim, slagroom, port, ui en wat peper door.
  • Verwijder het steeltje van de champignons.
  • Vul ze met het mengsel.
  • Zet in een ovenschaal en bedruppel met wat olijfolie.
  • Bak ze in een vorverwarmde oven van 200 C in 8 - 10 minuten goudbruin.