Gevulde champignons

      Geen reacties op Gevulde champignons

Gevulde champignons

Recept categorie Gerecht met groenten, Hapjes
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 100 gram Friese nagelkaas
  • 2 eetlepels broodkruim
  • 2 eetlepels slagroom
  • 1 eetlepel port
  • 1 eetlepel geraspte ui
  • peper
  • 12 grote champignons schoongeborsteld
  • olijfolie

Hoe maak ik het klaar?

  1. Rasp de kaas grof.

  2. Meng er de broodkruim, slagroom, port, ui en wat peper door.

  3. Verwijder het steeltje van de champignons.

  4. Vul ze met het mengsel.

  5. Zet in een ovenschaal en bedruppel met wat olijfolie.

  6. Bak ze in een vorverwarmde oven van 200 C in 8 - 10 minuten goudbruin.