Gevulde champignons

      Geen reacties op Gevulde champignons

 

Gevulde champignons


Recept categorie Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 100 g Friese nagelkaas
  • 2 eetlepels broodkruim
  • 2 eetlepels slagroom
  • 1 eetlepel port
  • 1 eetlepel geraspte ui
  • peper
  • 12 grote champignons schoongeborsteld
  • olijfolie

Hoe maak ik het klaar?

  1. Rasp de kaas grof.

  2. Meng er de broodkruim, slagroom, port, ui en wat peper door.

  3. Verwijder het steeltje van de champignons.

  4. Vul ze met het mengsel.

  5. Zet in een ovenschaal en bedruppel met wat olijfolie.

  6. Bak ze in een voorverwarmde oven van 200 C in 8 - 10 minuten goudbruin.