Gevulde kippenboutjes met fruitspies

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde kippenboutjes met fruitspies

Salsa de la Casa

Recept categorie Barbeque, Gerecht met fruit, Gerecht met Kip
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook 8 kleine kippenpootjes of drumsticks 10 minuten in kippenbouillon van een tablet en laat ze in de bouillon afkoelen.
  2. Snijd ze over het bot als envelop open, leg ze open, vul de bol met een stevig gekneed mengsel van 200 gr kipgehakt, 1 geraspt sjalotje, 1 theelepel kerriepoeder en 2 eetlepels gemalen kokos en leg het stukje kippenvlees er weer over.
  3. Bestrijk de kippenboutjes met honing en olie en rooster ze in 15-20 minuten rondom goudbruin en gaar.
  4. Rooster spiesen van ananasstukjes, banaanstukjes en perzikpartjes kort en Bestrooi die direct met geraspte kokos.
  5. Serveer met een geroosterd pitabroodje, koude kerriesaus (flesje) en Salsa de la Casa (van Calvé)