Gevulde kippenboutjes met fruitspies

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde kippenboutjes met fruitspies

Salsa de la Casa

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met fruit/ met kip
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook 8 kleine kippenpootjes of drumsticks 10 minuten in kippenbouillon van een tablet en laat ze in de bouillon afkoelen.
  • Snijd ze over het bot als envelop open, leg ze open, vul de bol met een stevig gekneed mengsel van 200 gr kipgehakt, 1 geraspt sjalotje, 1 theelepel kerriepoeder en 2 eetlepels gemalen kokos en leg het stukje kippenvlees er weer over.
  • Bestrijk de kippenboutjes met honing en olie en rooster ze in 15-20 minuten rondom goudbruin en gaar.
  • Rooster spiesen van ananasstukjes, banaanstukjes en perzikpartjes kort en Bestrooi die direct met geraspte kokos.
  • Serveer met een geroosterd pitabroodje, koude kerriesaus (flesje) en Salsa de la Casa (van Calvé)