Gevulde kippenboutjes met fruitspies

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde kippenboutjes met fruitspies

Gevulde kippenboutjes met fruitspies

Recept printen
Recept categorie: met kip
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook 8 kleine kippeNpootjes of drumsticks 10 minuten in kippenbouillon van een tablet en laat ze in de bouillon afkoelen.
  • Snijd ze over het bot als een envelop open, leg ze open en vul de bol met een stevig gekneed mengsel van 200 gr kipgehakt, 1 geraspt sjalotje, 1 theelepel kerriepoeder en 2 eetlepels gemalen kokos.
  • Leg het stukje kippenvlees er weer over.
  • Bestrijk de kippenboutjes met honing en olie en rooster ze rondom goudbruin en in 15-20 minuten gaar.
  • Laat spiesen met ananasstukjes, banaanstukjes en perzikpartjes kort roosteren en bestrooi ze direct met geraspte kokos.
  • Serveer er geroosterde pitabroodjes, koude kerriesaus en Salsa de la Casa (Calvé) bij.