Gevulde kippenboutjes met fruitspies

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde kippenboutjes met fruitspies

Gevulde kippenboutjes met fruitspies

Recept categorie Gerecht met Kip
Auteur Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook 8 kleine kippeNpootjes of drumsticks 10 minuten in kippenbouillon van een tablet en laat ze in de bouillon afkoelen.
  2. Snijd ze over het bot als een envelop open, leg ze open en vul de bol met een stevig gekneed mengsel van 200 gr kipgehakt, 1 geraspt sjalotje, 1 theelepel kerriepoeder en 2 eetlepels gemalen kokos.
  3. Leg het stukje kippenvlees er weer over.
  4. Bestrijk de kippenboutjes met honing en olie en rooster ze rondom goudbruin en in 15-20 minuten gaar.
  5. Laat spiesen met ananasstukjes, banaanstukjes en perzikpartjes kort roosteren en bestrooi ze direct met geraspte kokos.
  6. Serveer er geroosterde pitabroodjes, koude kerriesaus en Salsa de la Casa (Calvé) bij.