Gevulde nectarines met forel

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde nectarines met forel

 

Gevulde nectarines met forel

Print
Categorie: Gerecht met fruit, Gerecht met vis, Hapjes, Koude Hapjes
Keuken: Griekse keuken
porties: 4
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 4 nectarines
  • 9 eetlepels citroensap
  • 250 gr gerookte forelfilets
  • 1 komkommer
  • 100 gr lente-uitjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels sinaasappelsap
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Halveer en ontpit de nectarines en besprenkel ze met 4 eetlepels citroensap.
  • Snijd de forelfilets in kleine stukjes.
  • Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de pitjes en snijd de komkommer in kleine blokken.
  • Schil de lente-uitjes en snijd ze in kleine ringetjes.
  • Roer de olie, het sinaasappelsap en 5 eetlepels citroensap door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de forel, de komkommer en de lente-uitjes met de marinade en vul de halve nectarines met het slaatje.