Gevulde omelet

      Geen reacties op Gevulde omelet

Gevulde omelet

Recept categorie Gerecht met ei
Extra info Vegetarisch
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 eetlepel olijfolie traditioneel
  • 100 gram magere spekreepjes
  • 8 scharreleieren (m)
  • 1 dl Blue Band Finesse voor koken
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepels bieslook geknipt
  • 1 blik Bonduelle Mexico melange (blik, 400 g)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de olie in een ruime koekenpan en bak de spekreepjes knapperig uit. 

  2. Klop intussen de eieren met de kookroom, peper en zout naar smaak en het bieslook los. 

  3. Schep de Mexico melange erdoor en schenk het mengsel bij het spek in de pan. 

  4. Roer een keer om en laat het ei op een halfhoog vuur stollen en lichtbruin kleuren. 

  5. Keer de omelet met behulp van een grote (spat)deksel en laat de andere kant lichtbruin kleuren. 

  6. Snijd de omelet in punten. 

  7. Lekker met een geroosterde aardappeltjes uit de oven en sperziebonen.

  8. Wijnadvies: Vina Baida Tinto