Gevulde paprika’s II

      Reacties uitgeschakeld voor Gevulde paprika’s II

Gevulde paprika's II

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 2 gele paprika's
  • 200 gr rundergehakt
  • 1 grote ui
  • 100 gr champignons
  • zout peper
  • peterselie

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd de paprika's doormidden en maak ze schoon.
  2. Kook ze dan bijna gaar in wat water en zout.
  3. Snijd de ui fijn en was de champignons en snijd ze in kleine stukjes. 

  4. Vermeng de gesneden ui en champignons met het gehakt.

  5. Breng het op smaak met wat zout en peper.
  6. Vul de paprika's met dit mengsel.
  7. Verwarm de oven 20 minuten voor op 160°C.
  8. Doe, als de oven op temperatuur is, er de gevulde paprika's in en laat ze 15 minuten staan.

  9. Garneer het gerecht met een toefje peterselie.