Gevulde scholfilet

      Geen reacties op Gevulde scholfilet

Gevulde scholfilet

Recept printen
Recept categorie: met vis
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 scholfilets (à 125 gram)
  • peper
  • 4 plakjes salami
  • 4 plakken belegen kaas
  • 1 ei ((M))
  • zout
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 3 eetlepels olijfolie

Hoe maak ik het klaar:

  • Bestrooi de vis aan een kant met peper en verdeel er de salami en de kaas over.
  • Vouw de filets dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker.
  • Klop het ei los met peper en zout naar smaak.
  • Wentel de vispakketjes door het eimengsel en vervolgens door het paneermeel.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de pakketjes in ± 3 minuten per kant bruin en gaar.
  • Lekker met gebakken krieltjes en gekookte worteltjes.
  • Wijnadvies: Timara Sauvignon blanc semillon