Goulashsoep

      Reacties uitgeschakeld voor Goulashsoep

 

Goulashsoep

Recept categorie Soepen
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • boter
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • enkele worteltjes
  • 2 groene paprika
  • 2 rode paprika
  • 500 gr rundvlees in blokjes gesneden
  • 2 1/2 liter bouillon
  • 4 grote aardappelen
  • peper
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • cayennepeper
  • bloem
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bak de kleingesneden ui en knoflook in de boter bruin.
  2. Bak dan de wortelplakjes en de paprikasnippers mee en bak tot slot de blokjes vlees rondom mooi bruin.

  3. Voeg de bouillon toe en laat alles 3-4 uur sudderen.
  4. Voeg de in piepkleine blokjes gesneden aardappelen toe met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper en laat de soep nog minstens 1/2 uur koken.

  5. Bind haar eventueel met wat aangemengde bloem.