Groenteburgers met peperspinazie

      Geen reacties op Groenteburgers met peperspinazie

Groenteburgers met peperspinazie

Recept categorie Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 750 gram krielaardappels (zak à 500 gram)
  • 5 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 groenteburgers (schaaltje à 2 stuks)
  • 3 zakken verse spinazie (à 300 gram)
  • 1 cup boursin cuisine drie pepers (245 gram)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Aardappels schoonborstelen en in 15 minuten in schil gaar koken. 

  2. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en burgers in 5 minuten gaar en goudbruin bakken. 

  3. In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken. 

  4. Boursin door spinazie roeren en 1 minuut meeverwarmen. 

  5. Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.