Groentespiesen met kippenlevertjes

      Reacties uitgeschakeld voor Groentespiesen met kippenlevertjes

Groentespiesen met kippenlevertjes

Recept categorie Barbeque, Gerecht met groenten, Gerecht met Kip
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 ui
  • 1/2 rode en 1/2 groene paprika
  • 100 gr champignons
  • 1/2 courgette
  • 250 gr kippenlevertjes
  • ± 8 plakjes ontbijtspek
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • schasliksaus of barbecuesaus

Hoe maak ik het klaar?

  1. Pel de ui, maak de paprika's schoon en snijd de groenten in stukken van ± 2 cm.
  2. Veeg de champignons schoon.
  3. Maak de kippenlevertjes schoon en omwikkel ze met een plakje ontbijtspek.
  4. Rijg de stukjes ui, paprika, courgette, champignons en kippenlevertjes aan satépennen en bestrijk ze met de olie.
  5. Rooster de spiesen onder de grill of op de barbecue in ± 8 minuten bruin en gaar.
  6. Draai ze af en toe om.

Tips / Opmerkingen

Serveer de spiesen met de schaslik- of barbecuesaus en met rijst of stokbrood.