Groentetaart met kaassaus

      Geen reacties op Groentetaart met kaassaus

Groentetaart met kaassaus

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ Taart
Land van herkomst: Nederland
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 broccoli (in roosjes)
  • 200 gram sperziebonen (gehalveerd)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 paprika (in blokjes)
  • 250 gram champignons (in plakjes)
  • 1 pak deeg voor hartige taart (diepvries) (ontdooid)

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven voorverwarmen op 200 ºC. 
  • Broccoli en bonen beetgaar koken. 
  • In vergiet laten uitlekken. 
  • In wok 2 eetlepels olie verhitten, paprika en champignons 4 minuten omscheppend bakken. 
  • Broccoli en sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. 
  • Op smaak brengen met zout en peper. 
  • Deegplakjes op elkaar leggen en uitrollen tot lap van 40 x 30 cm. 
  • Deeg op met bakpapier beklede bakplaat leggen. 
  • Groenten over helft van deeg verdelen, randen vrijlaten. 
  • Deeg over groenten dichtvouwen en naad goed dichtdrukken. 
  • Deeg met rest van olie bestrijken. 
  • Bakplaat iets onder midden van oven schuiven en taart in 25-30 minuten goudbruin en gaar bakken.
  • Melk op laag vuur verwarmen. Kaas erin laten smelten. 
  • Peper naar smaak toevoegen. 
  • Groentetaart in brede plakken snijden en met kaassaus serveren.