Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

      Reacties uitgeschakeld voor Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

Recept categorie Brood, Broodjes
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 2 scharreleieren (M)
  • 8 sneetjes grof volkorenbrood
  • 4 plakken Frico Slankie 20+ licht pittig gesneden kaas (pak 150 gram)
  • 4 eetlepels sandwichspread
  • 2 tomaten in plakjes
  • 2 eetlepels bieslook geknipt
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de eieren in ± 10 minuten hard. 

  2. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze (met een eiersnijder) in plakjes. 

  3. Bestrijk intussen de sneetjes brood met sandwichspread. 

  4. Verdeel de kaas over de helft van de boterhammen.

  5. Leg er de plakjes ei en tomaat op en bestrooi met de bieslook en peper en zout naar smaak. 

  6. Leg er de rest van de boterhammen met de sandwichspreadkant naar beneden op. 

  7. Snijd de sandwiches schuin middendoor. 

  8. Serveer direct.