Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

      Reacties uitgeschakeld voor Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

Recept printen
Recept categorie: Brood/ Broodjes
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 2 ei ((M))
  • 8 sneetjes brood
  • 4 plakken Diverse kaassoorten ((pak 150 gram))
  • 4 eetlepels sandwichspread
  • 2 tomaten (in plakjes)
  • 2 eetlepels bieslook (geknipt)
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de eieren in ± 10 minuten hard. 
  • Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze (met een eiersnijder) in plakjes. 
  • Bestrijk intussen de sneetjes brood met sandwichspread. 
  • Verdeel de kaas over de helft van de boterhammen.
  • Leg er de plakjes ei en tomaat op en bestrooi met de bieslook en peper en zout naar smaak. 
  • Leg er de rest van de boterhammen met de sandwichspreadkant naar beneden op. 
  • Snijd de sandwiches schuin middendoor. 
  • Serveer direct.