Grossmami’s Rosti

      Geen reacties op Grossmami’s Rosti

 

Grossmami’s Rösti

grootmoeders rösti

Recept categorie Bijgerecht, Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 500 gr aardappelen (gekookte) vastkokers
  • 40 gr boter
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Aardappelen op grove rasp raspen

  2. In anti-aanbakpan boter smelten.

  3. Rasp mengen met 2 theelepels zout.

  4. Al omscheppend ± 5 minuten bakken.

  5. Dikke koek vormen en stevig aandrukken.

  6. Deksel op pan doen.

  7. Op matig vuur in ± 15 minuten onderkant goudbruin bakken.

  8. Koek met behulp van deksel omdraaien.

  9. Andere kant in ± 15 minuten goudbruin bakken.

  10. Garneren met partjes tomaat en direkt opdienen.