Grossmami’s Rosti

      Geen reacties op Grossmami’s Rosti

 

Print

Grossmami’s Rösti

grootmoeders rösti
Categorie Bijgerecht, Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
porties 4
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 500 gr aardappelen (gekookte) vastkokers
  • 40 gr boter
  • zout

Hoe maak ik het klaar:

  • Aardappelen op grove rasp raspen
  • In anti-aanbakpan boter smelten.
  • Rasp mengen met 2 theelepels zout.
  • Al omscheppend ± 5 minuten bakken.
  • Dikke koek vormen en stevig aandrukken.
  • Deksel op pan doen.
  • Op matig vuur in ± 15 minuten onderkant goudbruin bakken.
  • Koek met behulp van deksel omdraaien.
  • Andere kant in ± 15 minuten goudbruin bakken.
  • Garneren met partjes tomaat en direkt opdienen.