Grotchampignonbeignets in bierbeslag

      Geen reacties op Grotchampignonbeignets in bierbeslag

 

Gevulde portobello champignons uit de stoomoven
Print

Grotchampignonbeignets in bierbeslag

Categorie Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • frituurolie
  • 100 g bloem
  • 100 ml witbier
  • 1 ei
  • 175 g champignons grote schoongemaakt
  • 1 bakje remouladesaus

Hoe maak ik het klaar:

  • Verhit de frituurolie in een frituurpan tot 180 C.
  • Klop in een kom de bloem, bier en ei tot een glad beslag.
  • Doop de champignons in het beslag.
  • Frituur in twee porties 2 - 3 minuten tot ze goudbruin zijn.
  • Laat uitlekken op keukenpapier.
  • Leg op een schaal en serveer direct met de saus.