Hamtaartjes

      Reacties uitgeschakeld voor Hamtaartjes

Hamtaartjes

Recept categorie Barbeque, Voorgerecht
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 2 aardappels
  • zout
  • 6 plakken schouderham
  • 6 plakken jonge kaas
  • 6 sneetjes witbrood
  • boter
  • 4 eetlepels mangochutney

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de aardappels in water met zout in ± 15 minuten beetgaar.
  2. Giet ze af en laat ze uitdampen.
  3. Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.
  4. Snijd de aardappels in dunne plakken.
  5. Bestrijk de broodcirkels aan één kant met boter.
  6. Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 theelepel chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 theelepel chutney en kaas.
  7. Steek ze eventueel vast met een satéstokje en rooster ze kort op de hete barbecue tot de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.