Haringbonbons

      Reacties uitgeschakeld voor Haringbonbons

 

Haringbonbons

Print
Categorie: Bijgerecht, Gerecht met vis, Voorgerecht
porties: 12
Calorieën: 35

ingrediënten

  • 0.25 appel Granny Smith
  • 2 zoute haringen
  • 40 g rode bietjes gekookt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 plakje roggebrood
  • 15 g verse bieslook

Bereidingswijze

  • Appel schillen en klokhuis verwijderen. Appel zeer fijn snijden. Haringen (eventuele graatjes verwijderen) en bietjes zeer fijn snijden en mengen met appel. Olie door mengsel roeren en roggebrood erboven verkruimelen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in 12 porties verdelen en er balletjes van draaien. Bieslook fijnsnijden en balletjes (bonbons) er doorheen rollen.
  • De Haringbonbons op bordjes leggen en serveren.

Nutrition

Calorieën: 35kcal