Haringbonbons

      Reacties uitgeschakeld voor Haringbonbons

 

Haringbonbons

Recept categorie Bijgerecht, Gerecht met vis, Voorgerecht
Porties 12
Calorieën 35 kcal

Wat gaat er in?

  • 0.25 appel Granny Smith
  • 2 zoute haringen
  • 40 g rode bietjes gekookt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 plakje roggebrood
  • 15 g verse bieslook

Hoe maak ik het klaar?

  1. Appel schillen en klokhuis verwijderen. Appel zeer fijn snijden. Haringen (eventuele graatjes verwijderen) en bietjes zeer fijn snijden en mengen met appel. Olie door mengsel roeren en roggebrood erboven verkruimelen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in 12 porties verdelen en er balletjes van draaien. Bieslook fijnsnijden en balletjes (bonbons) er doorheen rollen.
  2. De Haringbonbons op bordjes leggen en serveren.
Voedingsfeiten
Haringbonbons
Hoeveelheid per portie
Calorieën 35
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.