Havermoutkoekjes uit de koekenpan

      Reacties uitgeschakeld voor Havermoutkoekjes uit de koekenpan

 

Havermoutkoekjes uit de koekenpan

Recept categorie Koek
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 6 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 1 eetlepel suiker
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1 mespunt zout
  • 2 eetlepels losgeklopt ei
  • 2 eetlepels melk
  • 25 gr boter =2 eetlepels
  • 1 eetlepel basterdsuiker

Hoe maak ik het klaar?

  1. Roer de havermout, het zelfrijzend bakmeel, de suiker, de kaneel, het zout, het losgeklopte ei en de melk in een grote kom tot een beslag.

  2. Laat de helft van de boter lichtbruin worden.
  3. Leg met behulp van een lepel 3 hoopjes beslag in de koekenpan en bak ze aan weerskanten zachtjes goudbruin.

  4. Leg de koekjes op een bord en houd het bord op een pan kokend water warm.
  5. Serveer met basterdsuiker.