Hazelnoot Cappuccino

      Geen reacties op Hazelnoot Cappuccino

 

Hazelnoot Cappuccino

Hazelnoot Cappuccino

Een klassiek recept waarbij de espresso wordt omringd door zachte, romige melk en de subtiele aroma's van hazelnoot aanneemt.
Print Pin
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 5 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 cup Livanto ook lekker met Volluto
  • 20 ml hazelnootsiroop
  • 100 ml melk
  • 20 gr hazelnoten in stukjes gehakt
  • suiker

Materialen

Bereidingswijze

  • Verdeel de hazelnoten over een bakplaat.
  • Strooi er een beetje suiker overheen, plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en rooster de hazelnoten tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
  • Schenk de melk en de hazelnootsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Zet de espresso (40 ml) in het cappuccino-kopje en voeg hier het melkschuim toe.
  • Garneer met de gekaramelliseerde hazelnoten.
  • Serveer direct.