Heidi’s enchilada’s

      Reacties uitgeschakeld voor Heidi’s enchilada’s

 

Heidi's enchilada's

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 700 gram stoofvlees of runderlappen
  • 1 gesneden ui
  • Tacokruiden
  • 2 pakjes gezeefde tomaten of 2 blikjes tomatenblokjes
  • 2 paprika's in reepjes
  • 1/2 liter bouillon van een blokje
  • Tortilla wraps
  • Geraspte kaas
  • Sla
  • tomaat
  • komkommer
  • Zure room

Hoe maak ik het klaar?

  1. Leg de ui in de bodem van de cooker.
  2. Daar bovenop het vlees, gevolgd door een flinke hoeveelheid tacokruiden.
  3. Daarop de paprika en dan de tomaten.
  4. 8 uur op laagste stand.
  5. Na de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen.
  6. Doe de bouillon in de saus en kook deze op het fornuis in tot een dikke saus.
  7. Eventueel binden met wat maizena.
  8. Doe het vlees in wraps en rol deze op.
  9. Leg ze in een ovenschaal en giet de saus erover heen.
  10. Doe hier de geraspte kaas over.
  11. 15-20 minuten in de oven afbakken op 175 graden.

Tips / Opmerkingen

Serveer met sla, tomaat etc en zure room