In frambozenthee gepocheerde peer

      Geen reacties op In frambozenthee gepocheerde peer

 

In frambozenthee gepocheerde peer

Recept categorie Gerecht met fruit
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 4 handperen
  • 1 zakje frambozenthee
  • 4 eetlepels aardbeien siroop / kiwisiroop
  • 200 gram frambozen op lichte siroop

Hoe maak ik het klaar?

  1. Peren schillen, klokhuizen verwijderen en peren in parten snijden. 

  2. Peren in pan op zakje frambozenthee leggen. 

  3. 4 dl water en siroop erover schenken. 

  4. Frambozen toevoegen en geheel aan de kook brengen. 

  5. Ca. 1 minuut verwarmen. 

  6. Theezakje verwijderen en peren in thee laten afkoelen. 

  7. Peren en frambozen met schuimspaan in vier schaaltjes scheppen. 

  8. Beetje thee erover scheppen.

  9. Wijnadvies: Muscat de Lunel