Indiasche maïskoekjes met dip

      Reacties uitgeschakeld voor Indiasche maïskoekjes met dip
Print

Indiasche maïskoekjes met dip

Categorie Gerecht met groenten
Keuken Indiaase keuken
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 blikje (ca. 300 gram) maïskorrels
  • 2 eetlepels Conimex Kruidenpasta voor Tikka Massala
  • Conimex Wok Olie
  • 75 gram bloem
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • Conimex Sweet Chili Saus

Hoe maak ik het klaar:

  • Laat de maïskorrels uitlekken en meng ze met de kruidenpasta.
  • Maak een glad beslag van de bloem, het ei en de melk. 
  • Roer de gekruide maïskorrels erdoor.
  • Verhit een laagje olie in de wok of koekenpan en bak hierin 4 afgeplatte lepels van het maïsbeslag bruin. 
  • Geregeld keren. 
  • Laten uitlekken op keukenpapier. 
  • Bak de rest van de koekjes.
  • Serveer de maïskoekjes met Sweet Chili Saus.

Tips / Opmerkingen

Variatietip: voeg 2 eetlepels fijngehakte koriander toe aan het beslag.