Indiasche maïskoekjes met dip

      Reacties uitgeschakeld voor Indiasche maïskoekjes met dip

Indiasche maïskoekjes met dip

Recept categorie Gerecht met groenten
Keuken: Indiaase keuken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 blikje (ca. 300 gram) maïskorrels
  • 2 eetlepels Conimex Kruidenpasta voor Tikka Massala
  • Conimex Wok Olie
  • 75 gram bloem
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • Conimex Sweet Chili Saus

Hoe maak ik het klaar?

  1. Laat de maïskorrels uitlekken en meng ze met de kruidenpasta.

  2. Maak een glad beslag van de bloem, het ei en de melk. 

  3. Roer de gekruide maïskorrels erdoor.

  4. Verhit een laagje olie in de wok of koekenpan en bak hierin 4 afgeplatte lepels van het maïsbeslag bruin. 

  5. Geregeld keren. 

  6. Laten uitlekken op keukenpapier. 

  7. Bak de rest van de koekjes.

  8. Serveer de maïskoekjes met Sweet Chili Saus.

Tips / Opmerkingen

Variatietip: voeg 2 eetlepels fijngehakte koriander toe aan het beslag.