Indisch stoofvlees (mild)

      Reacties uitgeschakeld voor Indisch stoofvlees (mild)

 

Indisch stoofvlees (mild)

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Keuken: Indische keuken
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 1 kg magere runderlappen
  • 1 grote ui gesneden
  • 3 tenen knoflook
  • 1 eetlepel azijn
  • 3 eetlepels palmsuiker of bruine suiker
  • 2 eetlepels geraspte gemberwortel
  • 2 eetlepels kerrie
  • 1,5 dl gezeefde tomaten
  • 5 dl kokosmelk
  • 3 dl runderbouillon
  • 5 eetlepels ketjap manis

Hoe maak ik het klaar?

  1. Alles in de slowcooker.
  2. 8 uur op laag.

Tips / Opmerkingen

Lekker met rijst, naanbrood, komkommersalade