Indische wraps

      Reacties uitgeschakeld voor Indische wraps

 

Indische wraps

Print
Categorie: Gerecht met groenten, Gerecht met Kip
Keuken: Indische keuken
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 150 gram pandanrijst
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 400 gram kipfilet in blokjes
  • 2 uien
  • 1 zakje boemboe ajam paniki (Toko Lien)
  • 1 dl kokosmelk (blik, Tropical)
  • 1 zak roerbakgroenten à 400 gram
  • zout
  • 4 Honig Wraps

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. 
  • Verhit intussen 1½ eetlepel van de olie en bak de kip al omscheppend bruin.
  • Voeg de ui toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee. 
  • Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en laat de boemboe smelten. 
  • Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten beetgaar. 
  • Breng op smaak met zout. 
  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Leg de wraps elk in een diep bord en schep er de rijst, de groenten en de kip met de saus op. 
  • Lekker met een frisse komkommersalade.

Wijnadvies: Atacama rosé