Italiaans borrelbrood

      Geen reacties op Italiaans borrelbrood

Italiaans borrelbrood

Print
Categorie: Brood, Warme hapjes
porties: 4 personen
Auteur: brood.net

ingrediënten

  • 1 volkoren vloerbrood, ongesneden
  • 125 gr buffelmozzarella in plakjes
  • 75 gr Taleggio in plakjes gesneden
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 75 gr roomboter ongezouten
  • 5 gr oregano fijngehakt
  • 5 gr peterselie fijngehakt
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  • Smelt de boter in een pannetje.
  • Voeg daarna knoflook, peterselie, oregano, peper en zout toe en roer dit goed door.
  • Snijd het brood in, tot één cm boven de bodem, in banen van ongeveer 2 cm breed en besmeer alle groeven met de gesmolten kruidenboter.
  • Verdeel daarna de mozzarella en de Taleggio over de groeven.
  • Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak 15 minuten in de oven op 180 graden.
  • Pak het brood uit en bak nog eens 5 minuten onder de grill.