Italiaans broodje gorgonzola

      Geen reacties op Italiaans broodje gorgonzola

Italiaans broodje gorgonzola

Recept printen
Recept categorie: Brood/ Broodjes
Land van herkomst: Italië
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 1 pak Easy Bakery Foccacia Italiaans (à 250 g)
  • 4 tomaat (in plakjes)
  • 250 gram gorgonzola (in dunne plakjes)
  • 2 eetlepels bieslook (geknipt)

Hoe maak ik het klaar:

  • Klop de olie met de knoflook door elkaar.
  • Snijd het brood open en bestrijk hem met de knoflookolie.
  • Verdeel er de tomaat en de gorgonzola over. 
  • Schuif het brood onder de voorverwarmde grill en laat de kaas in ± 5 minuten smelten. 
  • Neem het brood uit de oven en bestrooi met het bieslook. 
  • Vouw het brood dicht en snijd hem in stukken. 
  • Lekker met een rucolasalade.
  • Wijnadvies: Canaletto Primitivo Puglia