Italiaans ontbijtje

      Reacties uitgeschakeld voor Italiaans ontbijtje

Italiaans ontbijtje

Recept categorie Brood, Broodjes, Gerecht met vlees
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 4 scharreleieren
  • 2 eetlepels melk
  • peper
  • zout
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 8 sneetjes witbrood geroosterd
  • 8 eetlepels Bertolli pesto rosso
  • 8 plakken Seranoham
  • 4 eetlepels basilicum geknipt

Hoe maak ik het klaar?

  1. Klop de eieren met de melk en peper en zout naar smaak los. 

  2. Fruit de ui in de hete olie in ± 3 minuten goudgeel en glazig. 

  3. Voeg de champig- nons toe en bak ze 2 minuten mee. 

  4. Schep het eimengsel erdoor en laat het ei al roerende stollen. 

  5. Bestrijk de boterhammen met de pesto en verdeel de ham erover. 

  6. Leg op elk bord 2 boterhammen. 

  7. Verdeel het eimengsel over de boterhammen en bestrooi met het basilicum.