Italiaans ontbijtje

      Reacties uitgeschakeld voor Italiaans ontbijtje

Italiaans ontbijtje

Recept printen
Recept categorie: Brood/ Broodjes/ met vlees
Land van herkomst: Italië
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 ei
  • 2 eetlepels melk
  • peper
  • zout
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 gram champignons (in plakjes)
  • 8 sneetjes witbrood (geroosterd)
  • 8 eetlepels Bertolli pesto rosso
  • 8 plakken Seranoham
  • 4 eetlepels basilicum (geknipt)

Hoe maak ik het klaar:

  • Klop de eieren met de melk en peper en zout naar smaak los. 
  • Fruit de ui in de hete olie in ± 3 minuten goudgeel en glazig. 
  • Voeg de champig- nons toe en bak ze 2 minuten mee. 
  • Schep het eimengsel erdoor en laat het ei al roerende stollen. 
  • Bestrijk de boterhammen met de pesto en verdeel de ham erover. 
  • Leg op elk bord 2 boterhammen. 
  • Verdeel het eimengsel over de boterhammen en bestrooi met het basilicum.