Italiaanse stamppot met verse worst

      Reacties uitgeschakeld voor Italiaanse stamppot met verse worst

 

Print

Italiaanse stamppot met verse worst

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
Keuken Italiaanse keuken
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 1/2 kg aardappelen
  • 1 dl melk
  • 3 eetlepels groene pest
  • 4 runderbraadworstjes
  • 30 gr boter
  • 1 gele paprika

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook 1 1/2 kg geschilde aardappelen in ± 20 minuten gaar en stamp ze met 1 dl
  • warme melk en 3 eetlepels groene pesto fijn.
  • Schep er 500 gr panklare andijvie, 2 in stukjes gesneden vleestomaten en naar
  • smaakpeper en zout door.
  • Bak intussen 4 runderbraadworstjes in 30 gr boter gaar.
  • Voeg halverwege de baktijd 1 in repen gesneden rode en 1 in repen gesneden gele
  • paprika toe en laat ze mee stoven.
  • Schep de worstjes en de paprikarepen op de stamppot.