Italiaanse stamppot met verse worst

      Reacties uitgeschakeld voor Italiaanse stamppot met verse worst

 

Italiaanse stamppot met verse worst

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 1/2 kg aardappelen
  • 1 dl melk
  • 3 eetlepels groene pest
  • 4 runderbraadworstjes
  • 30 gr boter
  • 1 gele paprika

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook 1 1/2 kg geschilde aardappelen in ± 20 minuten gaar en stamp ze met 1 dl

  2. warme melk en 3 eetlepels groene pesto fijn.
  3. Schep er 500 gr panklare andijvie, 2 in stukjes gesneden vleestomaten en naar
  4. smaakpeper en zout door.
  5. Bak intussen 4 runderbraadworstjes in 30 gr boter gaar.
  6. Voeg halverwege de baktijd 1 in repen gesneden rode en 1 in repen gesneden gele
  7. paprika toe en laat ze mee stoven.
  8. Schep de worstjes en de paprikarepen op de stamppot.