Kaapse bobotispiesen met tutti frutti

      Reacties uitgeschakeld voor Kaapse bobotispiesen met tutti frutti

Kaapse bobotispiesen met tutti frutti

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met vlees
Land van herkomst: Afrika
Porties: 6
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 150 gr tutti frutti
  • 500 gr gehakt
  • 2 ei
  • 2 beschuit
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1/2 theelepel munt
  • 1/2 theelepel oregano
  • 25 gr amandelen
  • peper
  • zout
  • zonnebloemolie

Hoe maak ik het klaar:

  • Week de tutti frutti ± 15 minuten in heet water.
  • Halveer de grote vruchten.
  • Meng het gehakt met de eieren, de verkruimelde beschuiten, de kerrie, de munt, de oregano, de amandelen en peper en zout.
  • Vorm van het gehaktmengsel ± 36 kleine balletjes.
  • Steek de balletjes om en om met 2 vruchten aan 10-12 spiesjes, 
  • Bestrijk ze met olie en rooster ze op de hete barbecue in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.