Kaas-broodschotel

      Reacties uitgeschakeld voor Kaas-broodschotel

Kaas-broodschotel

Recept categorie Gerecht met kaas
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 6 sneetjes oud brood
  • 1 potje Pesto Grand'Italia
  • 3 eieren
  • 1/8 liter crème fraîche
  • 1/2 dl volle melk
  • 300 gr geraspte jong belegen kaas

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd de korstjes van het brood, besmeer het met de pesto en leg de sneetjes naast elkaar in een ovenschaal.
  2. Klop de eieren los met de crème fraîche en de melk en schenk het mengsel over het brood in de ovenschaal.
  3. Strooi de geraspte kaas erover en bak de schotel in 35-40 minuten in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven goudbruin en gaar.
  4. (Dek de schotel af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker dreigt te worden).

Tips / Opmerkingen

Lekker met een salade.