Kaas-broodschotel

      Reacties uitgeschakeld voor Kaas-broodschotel
Print

Kaas-broodschotel

Categorie Gerecht met kaas
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 6 sneetjes oud brood
  • 1 potje Pesto Grand'Italia
  • 3 eieren
  • 1/8 liter crème fraîche
  • 1/2 dl volle melk
  • 300 gr geraspte jong belegen kaas

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de korstjes van het brood, besmeer het met de pesto en leg de sneetjes naast elkaar in een ovenschaal.
  • Klop de eieren los met de crème fraîche en de melk en schenk het mengsel over het brood in de ovenschaal.
  • Strooi de geraspte kaas erover en bak de schotel in 35-40 minuten in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven goudbruin en gaar.
  • (Dek de schotel af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker dreigt te worden).

Tips / Opmerkingen

Lekker met een salade.