Kaas-groentestengels met dip

      Reacties uitgeschakeld voor Kaas-groentestengels met dip
Print

Kaas-groentestengels met dip

Categorie Gerecht met kaas, Hapjes, Koude Hapjes
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 stengels bleekselderij
  • 1/2 courgette
  • 1/2 winterwortel
  • 1/2 gele paprika
  • 1 plak belegen Maaslander ± 150 gr
  • 1 plak jong belegen kaas ± 150 gr
  • 1 zakje dipmix taco 6 gr, Duyvis
  • 1 zakje dipsaus tzatziki 6 gr, Duyvis
  • 6 eetlepels biogarde

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de groenten schoon en was ze.
  • Snipper ± 2 cm courgette en 4 cm bleekselderij fijn en snijd de rest van de
  • groenten in repen van ± 10 cm.
  • Snijd de kaassoorten in gelijke repen.
  • Bereiding saus:
  • Neem 2 bakjes en doe in elk bakje 3 eetlepels biogarde en 1 zakje sausmix.
  • Voeg aan het bakje tacosaus 1 eetlepel gesnipperde bleekselderij en aan de
  • tzatzikisaus 1 eetlepel gesnipperde courgette toe.
  • Als de saus iets te dik blijkt te zijn, kunt u haar met een beetje water
  • verdunnen.

Tips / Opmerkingen

De tacosaus is ook lekker met gesnipperde rode of gewone ui en de tzatzikisaus met geraspte komkommer.