Kaasbouillon met bleekselderij

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasbouillon met bleekselderij

Kaasbouillon met bleekselderij

Recept categorie Gerecht met kaas, Soepen
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 vleesbouillontablet
  • 65 gram verse roomkaas met ham
  • 5 sprietjes bieslook

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak de bleekselderij schoon, verwijder de harde nerven met een dunschiller en snijd de stengels in dunne plakjes.

  2. Breng 1/2 liter water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook en kook de bleekselderij in ± 4 minuten zachtjes gaar.

  3. Voeg de verse roomkaas met ham toe en laat die al roerend smelten.
  4. Schep de kaasbouillon in 2 borden en knip de bieslook erboven fij

Tips / Opmerkingen

Lekker met kaasstengels.