Kaasbouillon met bleekselderij

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasbouillon met bleekselderij

Kaasbouillon met bleekselderij

Print
Categorie: Gerecht met kaas, Soepen
porties: 2
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 vleesbouillontablet
  • 65 gram verse roomkaas met ham
  • 5 sprietjes bieslook

Bereidingswijze

  • Maak de bleekselderij schoon, verwijder de harde nerven met een dunschiller en snijd de stengels in dunne plakjes.
  • Breng 1/2 liter water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook en kook de bleekselderij in ± 4 minuten zachtjes gaar.
  • Voeg de verse roomkaas met ham toe en laat die al roerend smelten.
  • Schep de kaasbouillon in 2 borden en knip de bieslook erboven fij

Tips / Opmerkingen

Lekker met kaasstengels.