Kaasburgers met gember

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasburgers met gember
Print

Kaasburgers met gember

Categorie Gerecht met kaas
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 bosuitje
  • 3 bolletjes gember
  • 2 eetlepels kerriesaus
  • 150 gr geraspte jongbelegen kaas
  • 1 ei
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 50 gr boter

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd het bosuitje in dunne ringetjes.
  • Hak 2 bolletjes gember fijn en snijd het derde bolletje in dunne plakjes.
  • Meng de ui, de gehakte gember, de kerriesaus en de kaas in een kom door elkaar en vorm er 4 platte schijven van.
  • Klop het ei in een diep bord los.
  • Wentel de schijven eerst door het ei en dan door het paneermeel en herhaal dit nog eens.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de kaasburgers in 3-4 minuten goudbruin.
  • Leg de kaasburgers op 2 borden en garneer ze met de plakjes gember.
  • Lekker met spitskool met rozijnen en cashewnoten.