Kaascrème

      Reacties uitgeschakeld voor Kaascrème

Kaascrème

Print
Categorie: Broodbeleg, Gerecht met kaas, Hapjes, Koude Hapjes
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 150 gr gorgonzola
  • 1 1/4 dl slagroom
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 eetlepels munt fijngesneden verse
  • 2 eetlepels basilicum fijngesneden verse
  • 2 eetlepels olijfolie
  • stengels bleekselderij
  • plakjes komkommer
  • blaadjes witlof

Bereidingswijze

  • Ontkorst de gorgonzola en wrijf hem door een zeef.
  • Klop de slagroom stijf en spatel die voorzichtig door de kaas.
  • Breng het kaasmengsel met peper op smaak, doe het in een mooie ronde kom en laat het in de koelkast 3 uur opstijven.
  • Meng de munt en het basilicum met de olie.
  • Stort de kaascrème op een bord en garneer met toefjes kruiden.
  • Serveer de bleekselderij, komkommer en witlof bij de kaascrème.