Kaasfondue VI

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasfondue VI

Kaasfondue VI

Recept categorie Fondue, Gerecht met kaas
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 35 gr boter
  • 35 gr bloem
  • 1/4 liter melk
  • 2 eierdooiers
  • peper
  • zout
  • ham
  • champignons
  • 300 gr geraspte kaas extra belegen, of een mengsel van oud en belegen

Hoe maak ik het klaar?

  1. Smelt de boter en roer de boem erdoor tot het deeg van de bodem van de pan loslaat.
  2. Roer er scheut voor scheut de melk door en meng er in gedeelten de kaas door tot alles is gesmolten.
  3. Voeg de eierdooiers toe en roer opnieuw goed
  4. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  5. Voeg er tenslotte gebakken champignonplakjes en in stukjes gesneden ham aan toe.