Kaasfondue VI

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasfondue VI

Kaasfondue VI

Recept printen
Recept categorie: Fondue/ met kaas
Porties: 2
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 35 gr boter
  • 35 gr bloem
  • 1/4 liter melk
  • 2 ei
  • peper
  • zout
  • ham
  • champignons
  • 300 gr geraspte kaas (extra belegen, of een mengsel van oud en belegen)

Hoe maak ik het klaar:

  • Smelt de boter en roer de boem erdoor tot het deeg van de bodem van de pan loslaat.
  • Roer er scheut voor scheut de melk door en meng er in gedeelten de kaas door tot alles is gesmolten.
  • Voeg de eierdooiers toe en roer opnieuw goed
  • Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Voeg er tenslotte gebakken champignonplakjes en in stukjes gesneden ham aan toe.