Kaasfondue VI

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasfondue VI

Kaasfondue VI

Print
Categorie: Fondue, Gerecht met kaas
porties: 2
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 35 gr boter
  • 35 gr bloem
  • 1/4 liter melk
  • 2 eierdooiers
  • peper
  • zout
  • ham
  • champignons
  • 300 gr geraspte kaas extra belegen, of een mengsel van oud en belegen

Bereidingswijze

  • Smelt de boter en roer de boem erdoor tot het deeg van de bodem van de pan loslaat.
  • Roer er scheut voor scheut de melk door en meng er in gedeelten de kaas door tot alles is gesmolten.
  • Voeg de eierdooiers toe en roer opnieuw goed
  • Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Voeg er tenslotte gebakken champignonplakjes en in stukjes gesneden ham aan toe.