Kaasschotel

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasschotel
Print

Kaasschotel

Categorie Gerecht met kaas
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1/2 liter melk
  • 200 gr paneermeel
  • 1 theelepel mosterdpoeder
  • 1 theelepel zout
  • versgemalen peper
  • 150 gr pittig kaas geraspte
  • 2 gesplitste eieren

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de melk in een steelpan, giet hem in een kom over het paneermeel en voeg er de kruiden, de kaas en de losgeklopte eidooiers bij.
  • Sla de eiwitten in een kom stijf en schep ze luchtig door het kaasmengsel.
  • Giet het mengsel in een ingevette vuurvaste schaal en zet deze 20-30 minuten in een hete oven van 200-230°C.
  • Serveer het gerecht direct met een knapperige salade en plakken tomaat die met zout, peper en wat suiker zijn gekruid.