Kaasschotel

      Reacties uitgeschakeld voor Kaasschotel

Kaasschotel

Recept categorie Gerecht met kaas
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1/2 liter melk
  • 200 gr paneermeel
  • 1 theelepel mosterdpoeder
  • 1 theelepel zout
  • versgemalen peper
  • 150 gr pittig kaas geraspte
  • 2 gesplitste eieren

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de melk in een steelpan, giet hem in een kom over het paneermeel en voeg er de kruiden, de kaas en de losgeklopte eidooiers bij.
  2. Sla de eiwitten in een kom stijf en schep ze luchtig door het kaasmengsel.
  3. Giet het mengsel in een ingevette vuurvaste schaal en zet deze 20-30 minuten in een hete oven van 200-230°C.
  4. Serveer het gerecht direct met een knapperige salade en plakken tomaat die met zout, peper en wat suiker zijn gekruid.