Kabeljauw met fajita kruiden en guacamole

      Geen reacties op Kabeljauw met fajita kruiden en guacamole

 

Kabeljauw met fajita kruiden en guacamole

Kabeljauw met fajita kruiden en guacamole

Recept printen Pin
Recept categorie: met vis/ Voorgerecht
Porties: 4
Van wie is dit recept: Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 4 x 50 gram kabeljauw
  • ½ zakje fajita kruiden (casa fiesta)
  • 1 limoen
  • Takje koriander
  • Guacamole (vers gemaakt of uit een potje)

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de limoen doormidden. Besprenkel de kabeljauwfilets met het sap van een halve limoen.
  • Snijd de andere helft van de limoen in dunne plakjes.
  • Rol de filetstukjes door de fajita kruiden en leg ze op een bakplaat.
  • Bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Serveren:

  • Schep wat van de guacamole op een bordje en leg hierop een stukje kabeljauw en daar bovenop een plakje limoen en een takje koriander.